Firma DB TAKTIL d.o.o. postoji i neprekidno radi od 1985. godine. Počela je sa radom kao Samostalna zanatska radnja „Studio 55“ i menjala je svoj status i naziv sa menjanjem zakonskih propisa u oblasti regulisanja delovanja privrednih subjekata u Republici Srbiji. 1990. godine menja ime u Dizajnbiro. Prvobitna tj. dugogodišnja delatnost firme je bila grafički dizajn i izrada svih vrsta štampanih potrebština za stotine firmi u proteklom periodu. Firma je vrlo brzo proširila svoje delovanje na region tako da je poslednje tri decenije radila na područiju zapadnog Balkana.


Naša misija

U DB TAKTILU, posvećeni smo osnaživanju zajednice slepih i slabovidih osoba. Verujemo u kreiranje proizvoda koji unapređuju njihovu dodirnu percepciju i podstiču nezavisnost u svakodnevnom životu. Naš inovativni pristup obezbeđuje inkluzivnost i pristupačnost za sve.


Naš tim je sastavljen od iskusnih, dinamičnih i dobro organizovanih profesionalaca. Svaki član stručnim i profesionalnim pristupom obavlja poslove iz svoje oblasti, uz duboko razumevanje celokupnog procesa rada i proizvodnje. Ovo im omogućava da funkcionišu kao usklađena, sinhronizovana celina, koja zajedničkim radom postiže vrhunske rezultate.

Vladan Marković

Prodaja

Aida Srna

Master inženjer arhitekture
Projektovanje

Nenad Marić

Đorđe Čavić

Dipl. pravnik
Marketing

Miloš Čavić

Tehnika

Almir Eminić


ENG/SRB